You are not logged in.

#1 2013-06-30 02:32:30

Mr Green
Administrator
Registered: 2010-11-07
Posts: 6,920

Does anyone use slim to autologin?

I am thinking of running slim in live iso it has the ability to autologin default user (in this case live) wondered if anyone uses it?


Comments, suggestions please feel free to contact me mrgreen(at)archbang(dot)org

Offline

#2 2013-06-30 03:32:02

pablokal
Administrator
From: Nijmegen, Holland
Registered: 2010-10-12
Posts: 3,634
Website

Re: Does anyone use slim to autologin?

I have done it in one installation, to be flexible to use slim or not; it works without any problems.


Getting your questions answered here at ArchBang Forums
Please! Always give hardware info, if there is a chance that 's relevant: #lspci -vnn
On Arch(bang) and Openbox: http://stillstup.blogspot.com/

Offline

#3 2013-06-30 16:35:19

dragonauta
Member
Registered: 2012-05-15
Posts: 313
Website

Re: Does anyone use slim to autologin?

In previous installation, I used slim with autologin.

Think that installations for two or more users should have a login manager.
When you're the only user on a workstation it doesn't make sense but some people likes it...


me
"Politicians and diapers need to be changed often ... and for the same reasons."

Offline

#4 2013-07-01 01:08:25

Mr Green
Administrator
Registered: 2010-11-07
Posts: 6,920

Re: Does anyone use slim to autologin?

I have put slim back in for installed version, then its up to user what they want to do. Autologin is easy enough to set up might use it live then all I have to do is sed out defualt_user and autologin options.


Comments, suggestions please feel free to contact me mrgreen(at)archbang(dot)org

Offline

#5 2013-07-01 04:28:07

pablokal
Administrator
From: Nijmegen, Holland
Registered: 2010-10-12
Posts: 3,634
Website

Re: Does anyone use slim to autologin?

OK, so if I understand you well, after an install, slim will be active as login manager by default. I think that is fine.


Getting your questions answered here at ArchBang Forums
Please! Always give hardware info, if there is a chance that 's relevant: #lspci -vnn
On Arch(bang) and Openbox: http://stillstup.blogspot.com/

Offline

#6 2013-07-01 04:55:57

Mr Green
Administrator
Registered: 2010-11-07
Posts: 6,920

Re: Does anyone use slim to autologin?

It is set as it was, you need to use username and password [installed]. Live it simply is still autologin


Comments, suggestions please feel free to contact me mrgreen(at)archbang(dot)org

Offline

Board footer

Powered by FluxBB